11/27/2020

 

Обсяги підвищення кваліфікації

Законом України «Про освіту», який набрав чинності 29 вересня 2017 року, були внесені зміни до Закону України «Про загальну середню освіту», який незабаром втратить чинність у зв'язку з прийняттям нового Закону про ПЗСО. 

Цими змінами було вперше запроваджено накопичувальну систему визначення обсягу (тривалості) підвищення кваліфікації педагогічних працівників. У новому Законі про ПЗСО збережено такий підхід та визначено, що педагогічні працівники мають підвищувати свою кваліфікацію щорічно, а загальна кількість академічних годин для підвищення кваліфікації протягом п'яти років, яка оплачується за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, не може бути меншою за 150 годин, з яких не менше 10 відсотків загальної кількості годин обов'язково повинні бути спрямовані на вдосконалення знань, вмінь і практичних навичок у частині роботи з учнями з особливими освітніми потребами.Виходячи з тлумачень положень закону про освіту, виконуючи вимогу закону про освіту, пройшов  підвищення  кваліфікації за видом вебінар (дистанційно) на  тему "Оновлені умови організації дистанційного навчання у ЗЗСО: механізми та технології" отримав теоретичні та практичні знання та навички згідно з темою вебінара, успішно склав тестування з теми вебінара що засвідчує сертифікат.


30.11.2020 р. Пройшов  підвищення  кваліфікації за видом вебінар (дистанційно) на  тему "Насильство в українських школах: що змінили нові закони" отримав теоретичні та практичні знання та навички згідно з темою вебінара, успішно склав тестування з теми вебінара що засвідчує сертифікат.





Немає коментарів:

Дописати коментар