6/25/2021

 Державний кваліфікаційний іспит.

У Ковельському ЦПТО 24 червня в групі № 34 відбувся Державний кваліфікаційний іспит. Після проходження виробничої практики, учні відстоювали своє покликання, називатись професійним електрозварником. Учні, готувались до захисту, виконували творчі роботи у вигляді готових виробів які запланували заздалегідь і тепер презентували на розгляд комісії.


Учні підготували презентації, які висвітлювались на великому екрані. З честю  розказували як виконували свій  виріб, які слюсарні операції застосовували, які особливості того чи іншого методу зварювання, в якій послідовності розробляли технологічний процес виготовлення виробу, відповідали на запитання комісії. Хочеться відмітити всіх учнів, які приклали багато зусиль, здібності і вміння.


Відмічу самих креативних, а це Омельчук Богдан, який отримавши завдання негайно приступив до виконання творчої роботи. Відрінський Максим  виконував дипломну роботу в якій висвітлив свої теоретичні знання. Звичайно всі хвилювались, але панувала дружня обстановка, підтримка одне одного. Захист дипломних та творчих робіт відбувся успішно завдяки класному керівнику Антонюк Наталії Петрівні та майстра виробничого навчання Бірук Миколі Івановичу.

1 коментар:

  1. "Важко в навчанні, легко в бою!" Впевнена, що знання і навики закладені майстром в/н Біруком М.І. та викладачами дадуть учням достойний старт в самостійну дорослу дорогу! Всіх вітаю!

    ВідповістиВидалити