10/13/2021

 Відзначення дня захисників і захисниць

Сьогодні відбулася урочиста лінійка приурочена до дня Захисників і захисниць. Лінійку провела заступник директора з виховної та соціальної роботи Олена Петрівна Антощук. Також співпав із святом захід, тиждень 34 групи.             

Учні теж  долучились до виступів, Бєлоусов Олександр та Питель Андрій детально розповіли  про свою професію яку вони здобувають навчаючись в центрі профтехосвіти. Всі присутні уважно слухали виступи, та багато цікавого дізнались про професію зварника. 


                     

                                                                                                                                                 
14 жовтня 2021 року Україна відзначає державне свято – День захисників та захисниць. Ми вшановуємо героїзм тих, хто захищає незалежність нашої держави. 14 жовтня також є християнським святом Покрови Богородиці.        Ще за козацьких часів свято мало назву Козацька Покрова. Вона була покровителькою січовиків та символізувала захист від ворогів.                                                            
Влітку 2021 свято було перейменоване на День захисників та захисниць України.  Вітаємо всіх з особливим Днем для українців святом Пресвятої Покрови одночасно національно-патріотичним та державним. 

У сьогоднішніх нелегких обставинах українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде не одмінною рисою українців. Вітаємо з Днем захисників і захисниць України



Немає коментарів:

Дописати коментар