9/17/2022

 ДНЗ Ковельський ЦПТО, батьківські збори  у групі 34

В  Державному навчальному закладі  Ковельський ЦПТО  16 вересня в кожній групі успішно пройшли батьківські збори. Батьки зустрілися із класними керівниками та майстрами виробничого навчання в особливості батьками учнів групи 34, професія автослюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного дугового зварювання. 


Дискусію  вели класний керівник групи Ніна Іванівна Архипова, майстри виробничого навчання  Олексій Сергійович Цимбал, Микола Іванович Бірук.
З різних  обставин деякі  батьки не змогли прибути на збори, але ті, хто  переживають за своїх дітей, проявляють батьківський контроль, цікавляться навчанням  дитини, ті батьки прибули. На зборах виносились різні питання, в основному  питання стосувались соціального характеру, навчання, відвідування учнями занять, характеристика поведінки учнів і багато інших питань.



 
Звичайно не оминули питання виробничої практики. яка тісно повязана з оплатою практики роботодавцем. Приємна атмосфера  спілкування видалась плідною, питання  майже всі вирішили, батьки з почуттям виконаного обовязку попрощавшись  повернулись до своїх домівок. Від себе скажу, приємне враження отримав від спілкування з татом учня  Коваля Іллі, які  піклуються про здоровя своїх дітей та їхнє повсякденне життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар