3/13/2023

 Конкурс фахової майстерності серед учнів гр 34 ДНЗ «Ковельський ЦПТО»

 з професії   "Зварник ручного зварювання"

Цьому передувало створення відповідної методичної розробки в якій зазначено: конкурсне завдання, що складається з п'яти етапів, перелік необхідного обладнання та матеріалів, перелік необхідного інструменту, назва і опис комплексу робіт, загальнопрофесійні вимоги, кваліфікаційні вимоги для виконання завдання конкурсу, таблицю підсумків конкурсу, креслення деталей.




Конкурс проходив у два етапи теоретичної та практичної частини. Учасники змагань сумлінно та добросовістно віднеслись до вирішення складних запитань з  предмету спеціальна технологія зварювання у формі тестування, та  виконання практичного завдання.

Практична частина передбачала, згідно креслення підготовити пластину до зварювання з розчищанням кромки.

         Практичне завдання вимагало в учнів проявити всі свої вміння та навики які отримали на виробничому навчанні. А це правильна організація робочого місця, розміщення робочого інструменту, дотримання безпеки праці. 

Отож в змаганні за призові місця, за показниками критеріїв оцінювання в підсумку суми балів теоретичного та практичного завдання вийшли переможцями та отримують грамоти:

За сумою балів  48 отримує третє місце Берега Олександр

З сумою балів  53  отримує друге місце Кліщук Роман

З сумою балів 59 виборов 1 місце Соломянюк Олександр. 

Ознайомитися з матеріалами методичної розробки  проведення конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії «Зварник ручного зварювання» можна на сайті «Всеосвіта» за посиланням Конкурс

Немає коментарів:

Дописати коментар